2012. október 17., szerda

Columbia Gyerek Túra- Sport-Cipő, 33 1/3-os! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Columbia, 33 1/3-os méretű, Gyerek sportcipő Szürke-Lila!
- Bőrrel és gyöngyvászon hálóval kombinált  felsőrész;
- Omni-Grip tapadást segítő talpfelület;
- Techlite könnyített középtalp.
Sportos kialakítású, kényelmes, jó szellőzést biztosító gyerek sportcipő, amely a mindennapokra és könnyebb gyalogtúrákra.
Méretek :  
   33 1/3
33 1/3: belső talphossz a kivehető talpbetétet mérve: 21, 2cm
Techlite:
A outdoor lábbelikben a kiváló kényelem és kipárnázottság biztosítására tervezett TechliteŸ középtalp tartós, elnyeli az ütéseket, fix támaszt ad a lábnak és ideális anyag a lábbelik gyártásához. Zárt cellás rendszerű anyag, azaz természetes módon antimikrobiális hatású, könnyen tisztítható, és szagálló. Mi több, a Techlite elkészítésénél alkalmazott gyártási folyamat jelentős környezeti előnyökkel bír a többi középtalp technológiával szemben: a Techlite öntési folyamat a gyártási veszteséget 25-30%-kal csökkenti, így sokkal kisebb a környezeti terhelés.
Omni-Grip:
Az Omni Grip a Columbia által kifejlesztett talpkialakítás rendszer. Az Omni-GripŸ a legkülönbözőbb talajviszonyok mellett is megfelelő tapadást biztosítja. Külön-külön tapadási megoldásokat terveztünk a hegymászáshoz, túrázáshoz, a havas útviszonyokra és a vízhez, hogy ily módon biztosítsuk a stabilitást a különféle szabad téri tevékenységek közben, függetlenül attól, hogy milyen kalandról van szó. A hegymászáshoz használható lábbelikben található többirányú kapaszkodó zónák elősegítik a mászást és az elrugaszkodást. A kétzónás téli talpminta szilárd lépést biztosít a tömör havon és jégen, illetve a puha, latyakos havon és a porhavon. A túratalp úgy került kialakításra, hogy a laza porban és kavicsban is kapaszkodjon, és rücskös kerülettel rendelkezik. A vizes felülethez fejlesztett talp két bevágásos zónát tartalmaz (kis vízelvezető zónák, melyek segítségével kikerül a víz a cipő alól) a nedves felületeken való jobb tapadás érdekében, valamint a kerület is úgy van kialakítva, hogy szilárd földön stabilan meg lehessen állni.
Garantáltan új  és eredeti termék, amire visszavásárlási garanciát vállalok.
Más színben, méretben is talál termékeim között ilyen cipőt.
BY3158-048


Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Az aukció vége: 2012-11-05 07:43
. Columbia Gyerek Túra- Sport-Cipő, 33 1/3-os! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése