2012. október 20., szombat

NEXT szitakötős farmer 3db-os szuper szett 12-18hó - Jelenlegi ára: 6 990 Ft


Nagyon megkímélt, újszerű állapotban van, ahogy a fényképek is mutatják. NEM SZAKADT, NEM FOLTOS, NEM BOLYHOS!
A halásznadrág:
Hihetetlenül csini naci, alján pici fodrokkal. Istenien mutat felvéve. Puha farmer az anyaga. Dereka hátul gumis, övbújtatói flitterekkel díszítettek. Elől-hátul 2-2 zsebe van. A gazdag szitakötős hímzés mind elől, mind pedig a fenekén megjelenik. Címke szerinti mérete 9-12 hó, ami 80-os méretet jelent, de mi a kabáttal együtt hordtuk. Érdemes a lemért adatokat megnézni. Méretek: hossz: 34 cm; belső szárhossz: 13 cm, derékbőség 20 cm (széthúzva: 25 cm); csípőbőség: 27 cm.  
A kabát:
Nem túl vékony, puha farmer anyagból van. Elején-hátulján hímzettszitakötős díszítés található. Ujjainak, aljának a szegélye pici fodrokban végződik. Rejtett cipzárral és gombokkal záródik. Címke szerinti mérete 12-18 hó, ami 86-os méretet jelent. Érdemes azonban a lemért adatokat megnézni. Méretek: hossz: 33 cm; ujjhossz nyaktól mérve: 34 cm, mellbőség: 31 cm, derékbőség: 31 cm.
A kantáros rövidnadrág:
Az édes fodrok az alján és a pántján bájosan mutatnak. Ez is gyönyörű felvéve. Puha farmer az anyaga. Derekánál övbújtatók vannak, kétoldalt ki lehet gombolni a könnyebb öltöztetés érdekében. Elől-hátul 2-2 zsebe van. A gazdag szitakötős hímzés mind elől, mind pedig a fenekén megjelenik. Címke szerinti mérete 12-18 hó, ami 86-os méretet jelent. Érdemes a lemért adatokat megnézni. Méretek: hossz: 48 cm (kantár tetejétől begombolt állapotban); belső szárhossz: 3 cm, derékbőség 30 cm; csípőbőség: 30 cm.
Nagyon csinos, igényes szett vagány kiscsajoknak. Aukcióim között ebben a méretben találsz még sok NEXT ruhát, szettet, érdemes szétnézni.
Licit nélkül árral teszem fel termékeim nagy részét, hogy minél hamarabb hozzájuthass. Ha licitálsz, lezárul az aukció, és akár 2 napon belül Nálad lehet a termék. Dönts gyorsan, mert ha más határozottabb, ő viszi el...
Ha időd engedi, nézz szét a többi aukcióm között is, folyamatosan töltöm fel az általunk használt, vagy még nem használt, de kinőtt ruhákat, játékokat.
Banki adatok: OTP


Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Az aukció vége: 2012-11-09 07:11
. NEXT szitakötős farmer 3db-os szuper szett 12-18hó - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése