2012. október 12., péntek

Stahl Judit - Enni jó - Jelenlegi ára: 950 Ft

Öt éven keresztül nap mint nap volt otthonunk vendége Stahl Judit. Tudósított háborúkról, békekötésekről, parlamenti csatározásokról és választásokról. Ezúttal azonban ő invitál bennünket „ lakásának legfontosabb részébe" — a konyhájába. Jelmondata: „ Finomat, gyorsan és egyszerűen. " Friss és közvetlen stílusban mutatja be, hogyan lehet mai felgyorsult világunkban is megtalálni az étkezés örömét. Könnyen elkészíthető, pompás ízű ételekkel ad ötleteket ahhoz, hogy egy fárasztó nap végén is jólesően vacsorázhassunk együtt a párunkkal, vagy épp ellenkezőleg, ráérősen ebédelhessünk családunkkal, barátainkkal a hétvégén. A könyv anyagát a Nők Lapjában megjelent nagy sikerű írásaiból válogatta, és — praktikus szemléletéhez hűen - mindegyiket kiegészítette egy-egy Fele munka, dupla öröm recepttel is. A lapokról sugárzik az étkezés, a főzés szenvedélyes szeretete, mert Stahl Judit nem tudja és nem is akarja elrejteni rajongását. Az eredmény? Egy önéletrajzi elemekkel átszőtt szakácskönyv, amelynek lapozgatása közben minduntalan szembesülünk a kérdéssel: vajon olvassunk-e tovább, vagy azonnal próbáljuk ki valamelyik receptet?
Oldalak száma:  192
Borító:  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly:  930 gr
Személyes átvételre Budapest belvárosában van lehetőség, hétköznap a Blaha Lujza téren vagy a Nyugati pályaudvaron. Egyéb hely és időpont, egyeztetés kérdése.
Postázás kizárólag előre utalás után, súly szerint az aktuális díjaknak megfelelően. Vevő kérése alapján elsőbbségi vagy ajánlott. Utánvétel nincs.
950 Ft



Jelenlegi ára: 950 Ft

Az aukció vége: 2012-10-20 13:27
. Stahl Judit - Enni jó - Jelenlegi ára: 950 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése