2012. október 21., vasárnap

Super Mega 50 Multivitamin - Jelenlegi ára: 9 500 Ft


VITAMINBOMBA 
A Super Mega 50 felnőttek és sportolók részére ajánlott, nagy dózisú, folyamatos felszívódású multivitamin-készítmény. Ideális arányban és összetételben tartlamazza a napi vitamin- és ásványianyag-szükségletet.
A vitaminok olyan szerves vegyületek, amelyek feltétlenül szükségesek szervezetünk kifogástalan működéséhez, de szervezetünk nem vagy nem elegendő mennyiségben képes őket előállítani.  
Vitaminszükségletünk bizonyos élethelyzetekben is változhat, és étrendünket nem mindig tudjuk ennek megfelelően alakítani. Ilyenkor a legjobb, ha a hiányzó mennyiséget megbízható, minőségi termékekkel biztosítjuk. Mindennapjainkban egyre nagyobb mértékben vannak jelen olyan környezeti ártalmak (vízszennyezés, szmog, zaj stb. ), amelyek növelik mindannyiunk napi vitaminszükségletét, különösen a nagyvárosokban élőkét. A gyorsuló élet okozta stressz, az alkohol, a nikotin, a koffein, a különböző tartósítószerek, bizonyos gyógyszerek (például a fogamzásgátló tabletták) mind-mind fokozzák szervezetünk vitaminigényét.  
Vannak olyan élethelyzetek is, amelyekben relatív hiány alakulhat ki, megnő a szükséglet például sportolás, fokozott szellemi-fizikai igénybevétel esetén, illetve akkor, ha a felszívódás valamilyen okból huzamosabb ideig csökken.  
A vitaminok persze nem csodaszerek, de nélkülözhetetlenek az emberi test működéséhez. Közülük egyesek vegyi folyamatokat szabályoznak, mások a sejtek anyagcseréjéhez szükséges enzimek alkotórészeit képezik, megint mások közvetlenül támogatják a szervezet normál, harmonikus, egészséges életfolyamatait.
11960 Ft helyett MOST CSAK 9500 Ft
Calivita Super Mega 50 90 tabletta
Energia: 3, 8 KJ 0, 925 kcal
Fehérje: 0, 00 g
Szénhidrát: 0, 5 g
Zsír: 0, 00 g



Jelenlegi ára: 9 500 Ft

Az aukció vége: 2012-11-09 13:14
. Super Mega 50 Multivitamin - Jelenlegi ára: 9 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése