2012. október 22., hétfő

Dormeo orthopedic matrac - Jelenlegi ára: 33 000 Ft

160X200-as Dormeo orthopedic matrac!!!
Jó alátámasztás a testnek
A Dormeo Orthopedic matrac a Dormeo család egyik legkeményebb matraca. A modern Eliocel matracbelső rugalmas, könnyű és levegős, ugyanakkor jó alátámasztást biztosít a testnek. Rugalmassága miatt az Eliocel ideális azok számára, akik kemény matracon tudnak a legjobban aludni.
Ez egy anatómiai és ortopédiai matrac, de a hangsúly elsősorban az ortopédiai jellegen van, mivel a matrac keménysége tökéletes gerinc alátámasztást garantál. A matrac lehetővé teszi, hogy a gerinc természetes, megfelelő helyzetben feküdjön alvás közben, így a teste ellazulhat és felfrissülhet.
A Dormeo Orthopedic matracon eltöltött nyugodt éjszaka után kipihenten és tettre készen fog ébredni!
Új technológia: a vékonyabb matrac olcsóbb és környezetbarátabb
A Dormeo Orthopedic matrac a huzattal együtt összesen 14 cm magas. A test tökéletes alátámasztásához nincsen szükség rugókra vagy speciális, magas ágykeretet igénylő matracra. A 13cm vastag Eliocel réteg ideális méret a gerinc alátámasztásához és az egészséges alváshoz. Az alacsonyabb matrac elegánsabbnak tűnik, könnyen felhelyezhető rá a lepedő, ugyanakkor olcsóbb, mert az előállításához kevesebb anyagra van szükség.
Az Eliocel környezetbarát anyag, mivel 100%-ban újrahasznosítható. A matrac Öko Tex Standard 100 tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami azt igazolja, hogy a Dormeo matracok biztonságosak, egészségesek és környezetkímélők.
Ön a legjobb anatómiai és ortopédiai tulajdonságokat élvezheti, mivel a Dormeo matrac ott támasztja meg a testet, ahol a leginkább szükség van rá: a nyaknál, a gerincnél és a csípő tájékán.
A pamut huzat Sanitized elnevezésű anyaggal van átitatva, amely védelmet nyújt a baktériumok, gombák és egyéb allergének ellen.
Az antiallergén szilikonszálas bélésréteg további védelmet nyújt a baktériumok és allergének ellen.
A maximális szellőzést a matracbelső cellás szerkezete biztosítja. A levegő keringése megakadályozza az izzadást.
A 13 cm vastag Eliocel hab tökéletes alátámasztást nyújt testének, és alkalmazkodik annak formájához, ily módon ellazítva és felfrissítve testét, amíg Ön alszik.



Jelenlegi ára: 33 000 Ft

Az aukció vége: 2012-10-27 09:48
. Dormeo orthopedic matrac - Jelenlegi ára: 33 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése