2012. december 31., hétfő

Terhességi teszt 25mlU/ml ÉRZÉKENY 25db! - Jelenlegi ára: 1 400 Ft


Terhességi teszt 25db készletről AZONNAL!!!
 
Az aukció  25db, 2, 5 mm széles tesztcsíkot tartalmaz összesen. A képen látható csomagolásban kapod, 2014. 02-ig felhasználható.   (Aukcióim között többféle kiszerelés, ovulációs és vizeletsugaras teszt is található)
MEGÉRKEZTEK 10mlU/ml ÉRZÉKENYSÉGŰ VIZELETSUGARAS TERHESSÉGI TESZTJEINK IS! NÉZZ SZÉT A GALÉRIÁBAN!
A TERHESSÉGI TESZT 25mlU/ml  ÉRZÉKENYSÉGŰ
Az általam kínált tesztek érzékenysége megfelel az aukcióban leírtaknak!
Magyar nyelvű használati utasítást mellékelek hozzá.
Nem ajánlott levélként a vásárló saját felelősségére postázom a terméket! Személyes átvételre Egerben van lehetőség.
Rózsaszín csekket is elfogadok címemre.
A tesztelés menete:  A teszt a nap bármely szakában elvégezhető, azonban mivel a reggeli első vizeletnek  a legnagyobb a HCG koncentrációja, célszerű reggel végezni a tesztet.
A vizeletet egy vizeletgyűjtő edénybe fogja fel.
Vegye ki a tesztet a csomagolásából, a színes végénél fogva majd merítse azt a vizeletbe legalább 10 másodpercre. Ne merítse a tesztcsíkot MAX jelzés felé. A 10 másodperc letelte után fektesse a tesztet egy tiszta, nem nedvszívó felületre.
Az eredményt 5, de legkésőbb 10percen belül olvassa le. 10 perc eltelte után az eredmény már nem értékelhető. A tesztet használat után az esetleges fertőzések elkerülése miatt dobja ki.
Negatív: Ha csak a kontroll zónában jelenik meg egy színes csík, akkor Ön valószínűleg nem terhes. Amennyiben fenn áll továbbra is a terhesség gyanúja 48 órán belül ismételje meg a tesztet.
Pozitív: Ha színes csík jelenik meg mind a teszt, mind a kontroll zónában, Ön valószínűleg terhes. Ebben az esetben keresse fel orvosát.
Érvénytelen: Ha nem jelenik meg színes csík a kontroll zónában, a teszt eredménye nem értékelhető. Ebben az esetben célszerű megismételni a tesztelést egy újabb tesztcsíkkal.
Figyelmeztetések
A teszt eredményét befolyásolhatják az LH és HCG tartalmú gyógyszerek, ezért azok szedését a tesztelés idejére célszerű felfüggeszteni. Szintén hamis eredményt kaphat méhen kívüli terhesség és fogamzásgátlók szedése esetén.



Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2013-01-19 14:44
. Terhességi teszt 25mlU/ml ÉRZÉKENY 25db! - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése