2013. február 21., csütörtök

Banket - Richard Müller: Vpred? - Jelenlegi ára: 1 Ft

Üdvözlöm az aukciómon!
A lemez állapota: EX
A borító állapota: VG
Nyomás: cseh, 1990.
Személyes átvételre a III. kerületben van mód, illetve postázom is. Kérem a nyertes licitálót, 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot és legfeljebb 2 héten belül bonyolítsuk le az adás-vételt, ellenkező esetben kénytelen vagyok negatív értékelés mellett újraindítani az aukciót.
Tájékoztató a minőségi besorolásról:
SS: Still Sealed - bontatlan, gyárilag fóliázott hanglemez.
M: Mint - teljesen kifogástalan, újértékű hanglemez.
EX: Excellent - egészen apró hibáktól eltekintve újértékű hanglemez, a lemezborító esetében a sarkok és élek minimális kopása, a hanglemez esetében néhány felületi, lejátszáskor nem hallható sérülés lehetséges.
VG: Very Good - nagyon jó állapotú, kevéssé használt borító és hanglemez, a borító esetében a sarkok és élek kopása, kisebb lemez okozta körkopás, régebbi árcímke, vagy annak látható nyoma lehetséges. A hanglemez esetében lejátszáskor esetlegesen hallható, a lejátszást érdemben nem zavaró sérülések lehetségesek.
G: Good - jó állapotú, erősen használt hanglemez, a borító esetében nagyobb kopások, rövidebb élszakadás vagy felületi kopás lehetséges. A hanglemez esetében hallható hibák, zavaró sercegés lehetséges, de a hanglemez végig lejátszható.
F: Fair - rossz állapotú lemez, a borító esetében minden hiba lehetséges, de a borítóból nem hiányozhat darab. A hanglemez esetében minden hiba lehetséges, a lemez lejátszhatósága nincs biztosítva. A hanglemez csak archiválási célra alkalmas.
W: Worn - nem használható lemez. A borító és a hanglemez esetében minden hiba lehetséges, beleértve a borító egyes részeinek hiányát is. A hanglemez csak archiválási célokra alkalmas.
A lemez eredeti.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-03-03 19:43
. Banket - Richard Müller: Vpred? - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése