2013. február 19., kedd

Bébi poló 62-es MINDEN 1 Ft! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fantasztikus vásár! Nálam MINDEN 1 Ft-ról indul, a legmagasabb licit visz! Minden darab egyenként kerül aukcióra, minden termék esetleges hibája leírásra – ha lehetséges, fényképezésre is – kerül.
Bébi poló 62-es méretben. Fehér alapon petit, és denim felirattal. Kerek nyakú.
Ne vásárolj csomagban, mert abban általában a néhány szép darab mellett egy csomó ócskaságot is megveszel, és felesleges postaköltséget is fizetsz. (Tisztelet az esetleges kivételnek. ) Nálam óriási a kínálat, folyamatosan töltöm fel – általában a szezonnak megfelelően – a használt ruhaneműt, kiegészítőket, használati tárgyakat, ahogyan időm engedi.
A ruhákat Budapesten a XIX. kerületi címemen tudod átvenni személyesen, vagy előre utalás után ajánlottan postázom. Kérésre, simán is feladom, de csak a Te felelősségedre és csak akkor, ha előre jelzed, hogy nem kéred az ajánlást. Az árut nem viszem sehova, sem találkahelyre, sem máshova, Neked kell érte jönnöd.
A vásárlást követő 3 naptári napon belül jelentkezz és legfeljebb 8 naptári napon belül fizesd ki a vételárat. Ellenkező esetben az árut újra meghirdetem.
Kellemes vásárlást, jó licitálást kívánok! Feltétlenül nézd meg a többi aukciómat is!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-03-09 18:05
. Bébi poló 62-es MINDEN 1 Ft! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése