2012. november 25., vasárnap

Eileen Holland,Boszorkány praktikák - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Boszorkány. Félelmetes szó ez. Vonz és taszít, rémít és elbűvöl. S reményt ad azoknak, akiknek nincs hová fordulniuk. Korunk boszorkányai – legkorábbi elődeik nyomdokain haladva – a 21. század sámánjai és gyógyítói, akik egy modern világban gyakorolják a szent mágia ősi művészetét.
Könyvünket kezdőknek és a haladóknak egyaránt ajánljuk. Ez a rendkívül logikus, áttekinthető felépítésű munka végigkalauzol a boszorkánnyá válás első lépésein, ismerteti a wicca irányzatait és azok mágikus gyakorlatát. Vizsgálat alá veszi a boszorkányok megannyi szertartását. Megismerkedhetnek a varázslás mikéntjével, a szexuálmágiával és az erő feltámasztását célzó módszerekkel.  
A szerző kimerítő megfelelési listái a kötet egyik nagy erényét jelentik, mivel gyakorlatilag a boszorkányság valamennyi részterületét átfogják: teremtőerő, termékenység, gyógyítás, szerelem, mágia, pénzvarázslatok, pszichikus védelem, asztrális kivetítés, bölcsesség, égitestek, állatok, színek, fémek, drágakövek és ásványok, betűk és számok. A kötet csak úgy roskadozik a gyakorlatban is alkalmazható ismeretektől. Bízvást számíthatunk rá, hogy minden boszorkány szamárfülesre olvassa.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2012-12-14 16:45
. Eileen Holland,Boszorkány praktikák - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése