2012. november 21., szerda

Harman Kardon SoundSticks hangszóró - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Profilváltás miatt eladó, egy kitűnő állapotú, alig használt HARMANN KARDON SOUNDSTICKS 2. 1 hangszóró rendszer.  
JBL Harman / Kardon SoundSticks II 2. 1 hangfalszett
Amikor az Apple díjnyertes formatervezője, az iMac-eket és iPodokat is tervező Sir Jonathan Ive bedolgoz a világ egyik legnagyobb hangtechnikai gyártójának, a Harman Multimédiának, borítékolható, hogy nem mindennapi eredmény születik. Így volt ez 2000. őszén, amikor megszületett minden idők legsikeresebb multimédiás hangfalszettje: a Harman/Kardon SoundSticks.  
A SoundSticks egy egyedi formavilágú, átlátszó felépítésű, páratlan és utánozhatatlan megjelenésű 2. 1-es hangfalszett, amely meggyőző mélyhangzással, kellemes közép és magas hangokkal illeszkedik bármilyen számítógép mellé, mindenhol gyönyörű és lenyűgöző.  
A Harman/Kardon SoundSticks rendkívül kis méretű szatellit hangszórói meglepően nagy hangerőt és tiszta hangzást nyújtanak. Ez annak köszönhető, hogy a bennük lévő 4-4 Odyssey hangszóró neodímium alapanyagú (átmérő: 2, 5 cm), amely kisebb méreten is látványos hangkeltésre képes. A termék minden irányból gyönyörűen mutat, és elegáns kiegészítője lesz az asztalunknak akár egy irodában, egy stúdióban vagy éppen otthoni szobánkban.  
Minthogy a Harman/Kardon SoundSticks minijack csatlakozóval kapcsolódik a számítógéphez vagy éppen iPodhoz, így szinte minden eszközzel használható - nem csak kimondottan számítógéppel.
A megjelenés szépségének része az átlátszó testen túl a kékes fénnyel világító mélynyomó (átmérő: 15 cm), amely a sötétben egyedülálló futurisztikus látvánnyal mutatja a hangfal aktivitását.  A termék jobb oldali szatellitjén két érintőgomb található, amelyek egyrészt a hangerő szabályozására, másrészt a termék elnémítására, kikapcsolására valók.  A SoundSticks ugyanis úgy lett kialakítva, hogy folyamatosan áram alatt legyen, így nem kell a ki- és bekapcsolással pillanatnyi túlfeszültségnek kitenni, lehet folyamatosan áram alatt, hiszen a szatelliten lévő gombok némító funkciója révén a hangszórók kikapcsolnak, még ha a táp áram alatt is marad.  
Cégek, kiadók, grafikai stúdiók, irodák és otthoni felhasználók egészen nagy csoportja számára ez a termék jelenti a de facto multimédiás hangfalszettet.  A termék minőségét méltatja az a tény is, hogy a magasnak nevezhető eladott mennyiségből statisztikai hibahatáron belüli meghibásodási arányt produkált a termék, vagyis a hiba szinte teljesen kizárt.  
A SoundSticks hangzásával és megjelenésével egyaránt kiemelkedő képességekkel rendelkező exkluzív Macintosh kiegészítő. Bár a multimédiás termékek piacának egyik legöregebb terméke,  Sir Jonathan Ive zseniális kreativitásának köszönhetően megjelenése ma is a jövőt idézi, hangzása pedig a zenei világ fejlődésével napról napra megállja a helyét.  
Szatellit 
4 darab 25mm-es szélessávú hangszóró / hangfal 
10W RMS terhelhetőség / csatorna 
50. 8mm x 254mm-es méret 
0, 67kg-os súly 
Subwoofer 
150mm-es átmérőjű mélysugárzó 
20W RMS terhelhetőség 
232mm x 258mm-es méret 
2, 24kg-os súly 
Általános 
44 - 20. 000Hz frekvencia átvitel 
4W / 65W teljesítmény 
Csatlakozók: 3, 5mm 



Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Az aukció vége: 2012-12-02 12:51
. Harman Kardon SoundSticks hangszóró - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése